Castanyer Serra: El dolç rerefons d’una història de cinquanta anys pren vida en línia

Castanyer Serra, una pastisseria amb més de mig segle d’història, ha decidit transmetre la seva passió pel dolç art de la pastisseria al món digital amb el llançament de la seva nova pàgina web. Amb aquesta iniciativa, les germanes Núria i Roser Castanyer, propietàries i artífexs d’aquesta deliciosa història, desitgen connectar amb els amants dels dolços en una nova dimensió.

La nova pàgina web de Castanyer Serra és molt més que una plataforma en línia; és una finestra virtual que revela el rerefons d’una pastisseria que ha crescut, evolucionat al llarg de les dècades. Amb un disseny modern i atraients imatges dels seus irresistibles dolços, la pàgina web captura l’ànima i la dedicació que defineixen Castanyer Serra.

Punts destacats de la nova pàgina web:

  • Exploració de dolços: Els visitants podran explorar la diversitat de dolços artesanals, tortells i pastissos que han fet famosa a Castanyer Serra.
  • Blog dolç: Una finestra a les històries, anecdotes i les últimes novetats del món dolç, compartides de primera mà per les germanes Castanyer.
  • Galeria visual: Una galeria impressionant de fotografies que destaca la creativitat i l’art que defineixen cada creació.
  • Connexió amb les xarxes socials: Integració amb les xarxes socials per a compartir fàcilment les creacions de Castanyer Serra i connectar amb la comunitat en línia. Aquesta funcionalitat fomenta la participació dels clients i crea una plataforma per compartir la seva passió per la pastisseria.

Declaració de Núria i Roser Castanyer:

Estem emocionades d’inaugurar aquesta nova etapa en línia amb la nostra estimada pastisseria. La nostra pàgina web és més que un lloc de comanda; és una extensió del nostre amor per la pastisseria artesanal. Volem convidar a tots a explorar aquest món dolç i compartir amb vosaltres la nostra passió que ha crescut durant més de mig segle.