Sobre Nosaltres

Més de 50 anys d’endolcint moments amb la tradició familiar

Benvinguts a Castanyer Serra, la nostra pastisseria a Hostalric dirigida amb amor i passió per les germanes Núria i Roser Castanyer. Amb més de cinquanta anys d’experiència en el món de la pastisseria, Castanyer Serra representa una tradició que ha resistit la prova del temps.

Vam entrar al negoci el 2001, quan el nostre pare, va decidir quedar-se amb la pastisseria on feia més de 30 anys que treballava. La nostra empresa és ara portada amb passió i dedicació per la segona generació de la família Castanyer.

Delícies amb història: La nostra passió per la pastisseria

Cristina Cabedo Tió
Cristina Cabedo Tió
2024-02-28
Pastelería en el centro de Hostalric con ricos pasteles y pastas, a destacar el "chucho" y los churros con chocolate a la taza. Hay una pequeña barra donde también puedes tomar el té o café.
MARIA ISABEL GASCON ESPINOSA
MARIA ISABEL GASCON ESPINOSA
2023-09-22
Hem comprat un pa de pagès tallat, torrat i està molt bo. També unes galetes farcides de torró i un parell de xuxos gegants. Molt amable la venedora.
Jose Tomas Cabrera Rodríguez
Jose Tomas Cabrera Rodríguez
2023-06-11
La mejor pastelería de Catalunya sin duda! Muy recomendable!!!!
Raquel M.B
Raquel M.B
2023-05-06
Entrar y no morir en el intento ante las vitrinas de sus productos es todo un reto. Combinan la panadería tradicional con la bollería y pasteles de diferentes tipos. Los vasitos están tan bien presentados que da hasta pena comerlo. Es un arte y ellos lo dominan. Además personal muy amable que facilita al máximo la experiencia de compra.

Tens alguna pregunta?
Contactan’s!